wlogo.jpg

Kontakt

Telefon: 0580-301 05

E-post: jarex@telia.com

Adress

Löaborn 121

714 94 Kopparberg

  logo.jpg
Start Om oss Produkter Montering Galleri Prislista Frågor & svar Länkar Kontakt
Start Om oss Nöjda kunder Press Produkter Montering Galleri Prislista Frågor & svar Länkar Kontakt

Lättmonterad

”Mitt första Wirehus köpte jag till min husbil hösten 2010. Det andra hämtade jag i maj 2012, för att ge min personbil ett lika gott skydd. Kontakten med Jarex uppstod genom tips i Husbilsklubbens internetforum. Beskrivning och idé tilltalade mig. Det har fungerat superbra med Wirehus. Både med beskrivning och montering (med lite hjälp från grannen). Passform på komponenter och presenning har varit suverän. Jag uppskattar också kontakten med Jarek Trlicik; en man som tar sig tid att prata med och ge råd till kunderna. Jag är så nöjd att jag redan har börjat rekommendera Wirehus till andra husbils- och husvagnsägare.”

Marita W., Borås

Allt passade perfekt

”När vi 2011 köpte vår nya husbil tyckte vi att det var värt att skydda den från väder, vind och en meter snö. På hösten hämtade vi vårt storleksanpassade Wirehus hos Jarex och med hjälp från den illustrativa instruktionen på CD-skivan och en god vän satte vi snabbt och enkelt upp huset. Den stabila konstruktionens metalldelar passade perfekt liksom taket och gavlarna. Vi hittade Wirehus dels i annonser i någon husbilstidning och dels genom sökning på Internet. Valet blev lätt: Wirehus gav det mest gedigna intrycket. Eftersom verkligheten stämde med reklamen rekommenderar vi gärna Wirehus till vänner och olika bekanta.”

Lars-Erik, Kiruna

Trotjänare

”Mitt Wirehus, som jag haft sedan 1996, använder jag för att skydda min husbåt. Huset står i vattnet, på flytpontoner. Det är 12 x 3 meter i storlek. Jag är mycket nöjd. Det har fungerat bra hela tiden och jag har inte behövt byta ut något på huset sedan jag monterade ihop det. En sak som jag tycker är särskilt bra är att Wirehus’ modulsystem gör det så lätt att anpassa till just mina behov. Ja, jag kan verkligen rekommendera Wirehus!”

Jonny Brynmark, Lindesberg

Även för bilen

”Vårt garage räcker bara för en bil. Så till frugans bil skaffade vi ett lagom stort Wirehus, någon gång runt 2007. Det står på tomten, bredvid villan. Det var oerhört lätt att montera: Allt passade, allt fanns med, markförankringen var enkel och konstruktionen gedigen. Det bästa med Wirehus är att det är underhållsfritt, med bara en enkel avtvättning efter vintern. Jo, jag har redan rekommenderat Wirehus till många andra.”

Ervin Liszka, Trångsund

Har tre Wirehus

”Vi har sammanlagt tre olika Wirehus i två snarlika storlekar. De används som förvaringsutrymme för bilar och släpkärror med reservkraftaggregat och står monterade på VA-verkens område. De första två köpte vi våren 2010, efter att ha letat leverantör på Internet, och det senaste köpte vi hösten 2011. På hemsidan gav bilder av Wirehus i passande storlek ett bra kvalitetsintryck. Husen var enkla att montera. Konstruktionen är imponerande: De tål extremt kraftiga vindbyar! Kontakten med leverantören var också positiv. Sammanfattningsvis: Överraskande bra kvalitet och mycket prisvärt. Vi kan verkligen rekommendera Wirehus!”

Styrbjörn Rollof, Kils Kommun

Stabil och bra

”Sommaren 2011 köpte vi ett Wirehus, 8 m långt och 3,6 m högt, efter att ha sett en annons i en husbilstidning. Tack vare modulsystemet passade det perfekt för vårt behov. Huset ska nu ställas på en träram med jordankare. Det hämtades hos Jarex i Lindesberg och monteringen var enkel tack vare god passform – prickfritt i första försöket. Vintern 2011/12 var snörik, men vi behövde bara puffa lite på taket (inifrån) vid ett tillfälle för att slippa snötyngden. Konstruktionen är stabil och bra med en rejäl presenningsduk (till skillnad mot vad vi hade tidigare). Vi rekommenderar gärna Wirehus när vi träffar andra husbils- och husvagnsägare.”

Allan F., Tärnaby

Köpte begagnat

"Mitt Wirehus stod på Klackens husvagnscamping, när jag 2008 såg en annons i Caravan Clubs medlemstidning om åretruntskydd till min nya Polar 560.

Efter kontakt med Jarex AB tog vi isär tältet för att åter sätta ihop det på min tomt. Demontering och montering fungerade perfekt och exakt. Stabiliteten och konstruktionen är jättebra, speciellt om man, som jag, har gjort underarbete och markförankring rejält. Positivt är att även om jag byter till större husvagn kommer tältet att kunna användas. Allt sammantaget så är jag mycket nöjd och rekommenderar gärna Wirehus till andra!”

Harry Hedborg, Nora

Tält och förtält i ett

”Jag har redan ett Wirehus på 6 x 3 meter sedan 2010. Det används som skydd för husvagnen. Jag monterar upp det varje vinter. När jag hittade det nya Wirehus Integra 700 såg jag att det är den perfekta lösningen; en kombination av väderskydd OCH förtält för husvagnen, allt av hög och gedigen kvalitet. Mitt Integra-tält köpte jag av Jarex 2012, dels genom mina goda erfarenheter av kvalitet och funktion med mitt första Wirehus, dels för att ändå få komforten av starkt väder- och snöskydd i kombination med ett kraftigt förtält, speciellt under vintertid. En jättebra lösning, som jag gärna rekommenderar till andra!”

Mats Holman, Ludvika

Wirehuset som växte

”Vi hade bytt till en större husbil och nu var vårt Wirehus för kort. Men ett samtal med Jarex gav lösningen: Vi förlänger helt enkelt huset. Jarex plockade ihop allt som behövdes, i rätt format: Stolpar, beslag, vajrar m m. Vi tog med oss själva takpresenningen och åkte till Lindesberg där Jarek och hans medarbetare svetsade på den duk som behövdes för den nya längden, medan vi väntade. Väldigt käckt! Och så hem igen med tält och övriga delar som behövdes för att montera det nya, förlängda Wirehuset. På så vis fick vi enkelt det skydd som behövdes för att t ex slippa industrinedfall, på vår nya, fina husbil. Perfekt!”

Kent Bladh, Brastad

Tål vintern i Gällivare

”Strax före årsskiftet 2011/12 köpte vi ett Wirehus, storlek L. Det används mest som lagerutrymme i företaget. Huset, som jag hittade via Internet, kändes som en stabil, vettig konstruktion, hållbart mot väder och vind. Dessutom ser det bra ut. Jag vet att det finns billigare på marknaden, men de verkar inte hålla måttet. Trots 15 – 20 minusgrader monterade vi lätt huset, som anlände på rätt tid, komplett med alla delar. Mina erfarenheter är hittills bara positiva av huset och leverantören och vi rekommenderar gärna båda.”

Mikael Uusitalo, Upkin AB, Gällivare